Julkaisut

Kestävä muutos

Mikko Nummenmaa ja Lasse Seppänen

Suurin pudottaja -ohjelman personal trainer Mikko Nummenmaa sekä Maximal-ohjelmastakin tuttu personal trainereiden kouluttaja Lasse Seppänen tarjoilevat yhdessä parasta osaamistaan liikunta- ja terveystottumusten muutoksen tueksi. Enjoy genuine online casino australia

Kestävä muutos ja pysyvät tulokset eivät synny dieeteillä, kuureilla tai poppakonsteilla. Muutos edellyttää tietoa, ymmärrystä ja oikeaa asennetta, fiksuja valintoja sekä oikeita tekoja. Ja tietenkin runsaasti aktiivisuutta, säännöllistä liikkumista sekä terveellistä ravitsemusta.

Kestävä muutos ei edellytä kurjuutta, luopumista ja jatkuvaa itsekuria. Itse asiassa itsekuri hupenee ja voimat loppuvat ennen pitkää ellei muutosta toteuteta lempeän maltillisesti sekä systemaattisen rakentavasti.

Tämä kirja tarjoaakin työkalut kestävän muutoksen toteuttamiseen henkisen valmennuksen, ravintovalmennuksen kuin liikuntavalmennuksenkin avulla. Kirja soveltuu hyvin painonpudottajille, liikunnan aloittajille sekä terveydestään kiinnostuneille henkilöille.

Hinta 24,90 eur

Tilaa kirja ›