Mikko

Mikko Nummenmaa on yrittäjä ja hyvinvoinnin asiantuntija. Hänellä on yli 10 vuoden työkokemus liikunta- ja hyvinvointisektorin asiantuntija- ja johtotehtävistä.

Pohjakoulutukseltaan Mikko on oikeustieteiden ylioppilas, mutta intohimo liikuntaa kohtaan sai hänet kouluttautumaan vuonna 2006 personal traineriksi. Hän nousi nopeasti Suomen johtavien personal trainereiden joukkoon ja hänen asiantuntemukselleen on ollut kysyntää vuosien varrella niin yritysten hyvinvointiluentojen toteuttajana kuin personal trainereiden kouluttajana.

Vuosina 2012-2013 hänen vastuullaan oli ruotsalaisen kuntosaliketjun Puls & Träning:n laajentuminen Suomeen. Wish to have a shot at a person’s fortune top 10 best paying australian online casino. Ketju kasvoi Mikon toimiessa ketjun maajohtajana yhdeksän salin kokonaisuudeksi Suomessa muodostaen merkittävän toimijan Uudenmaan- ja Pirkanmaan kuntosalimarkkinoilla.

Tänä päivänä Mikko harjoittaa liiketoimintaa yrityksensä – Nummenmaa Consulting & Coaching Oy:n – jonka kautta hän tarjoaa monipuolisia hyvinvoinnin palveluita yrityksille ja yhteisöille. Lisäksi hän toimii Ab LL International Oy:n liiketoimintajohtajana, jossa hänen vastuullaan on valtakunnallisten EasyFit- ja LadyLine-kuntosaliketjujen operatiivinen liiketoiminta.

Mikkoa inspiroi mahdollisuus kehittää toimintoja ja saavuttaa tuloksia hyvinvoinnin alalla. Paikallaan pysyminen on yhtä kuin taaksepäin meneminen. Positiivinen elämänasenne, rohkeus ja päättäväisyys ovat Mikolle tärkeitä arvoja niin liike-elämässä kuin arjessakin.

Mikko asuu perheensä kanssa Espoossa ja hänen harrastuksiinsa kuuluvat matkustelu, lukeminen ja monipuolinen liikunta. Liikunta onkin Mikolle elämäntyyli ja lajikirjo on kasvanut vuosien saatossa hyvin laajaksi pitäen sisällään nykyään mm. juoksun, pyöräilyn, uinnin, hiihdon, lihaskuntoharjoittelun, tenniksen, padelin ja footvolleyn. Hän harrastaa eri lajeja kausiluonteisesti ja aidosti rakkaudesta liikuntaan – pieni pilke silmäkulmassa.