Mikko

Mikko Nummenmaa on yrittäjä ja hyvinvoinnin asiantuntija. Hän toimi  Suomen Suurin pudottaja -ohjelman valmentajana kaudella 2014, jonka kautta hänen valmennusfilosofiansa tavoitti noin 400 000 katsojaa viikkotasolla. Mikon tapa kohdata ihmiset yksilöinä ja aito välittäminen heistä saa aikaan merkittäviä tuloksia.

Mikko on harrastanut liikuntaa jo pienestä pitäen ja valmennustoiminnan hän aloitti 16-vuotiaana ottaen vastuulleen juniorijalkapallojoukkueen valmentamisen useaksi vuodeksi. Vuonna 2006 hän kouluttautui personal traineriksi ja pian valmistumisensa jälkeen hän työllisti itsensä täysipäiväisenä personal trainer-yrittäjänä. Hän on tämän jälkeen suorittanut useita jatkokoulutuksia ja toiminut personal trainereiden sekä kuntosalivastaavien kouluttajana mm. Qicraft Finlandilla sekä Trainer4You:lla saaden erinomaisia palautteita asiakkailtaan. Mikko on rekisteröitynyt EHFAn hallinnoimaan EREPS-rekisteriin (European register of exercise professionals).

Hänen vastuullaan oli ruotsalaisen kuntosaliketjun Puls & Träning:n laajentuminen Suomeen. Ketju kasvoi Suomessa vuosien 2012-2013 aikana Mikon toimiessa ketjun maajohtajana yhdeksän salin kokonaisuudeksi muodostaen merkittävän toimijan Uudenmaan- ja Pirkanmaan kuntosalimarkkinoilla.

Keväällä 2014 Mikko on julkaissut yhteistyössä Fitran ja personal trainer Lasse Seppäsen kanssa Kestävä muutos -kirjan, joka tarjoaa konkreettisia ohjeita ja vinkkejä kestävän elämäntapamuutoksen aikaansaamiseksi. Mikon valmennusfilosofiaan kuuluu kuitenkin yksilön vastuu omista valinnoistaan ja toiminnoistaan, joten kirja ei tarjoa ‘valmista kalasaalista’, vaan pikemmin toimivan ongen madon kera.

Tänä päivänä Mikko omistaa yrityksensä – Nummenmaa Consulting & Coaching Oy:n – jonka kautta hän tarjoaa monipuolisia hyvinvoinnin palveluita yrityksille ja yhteisöille. Lisäksi hän toimii Trainer4You Revolution Oy:n liiketoimintajohtajana, jossa hänen vastuullaan on valtakunnallisen “Revolution personal training” -verkoston kehittäminen.

Mikkoa inspiroi mahdollisuus kehittää toimintoja ja saavuttaa tuloksia hyvinvoinnin alalla. Paikallaan pysyminen on yhtä kuin taaksepäin meneminen. Positiivinen elämänasenne, rohkeus ja päättäväisyys ovat Mikolle tärkeitä arvoja niin liike-elämässä kuin arjessakin.

Mikko asuu perheensä kanssa Espoossa ja hänen harrastuksiinsa kuuluvat matkustelu, lukeminen ja monipuolinen liikunta. Liikunta onkin Mikolle elämäntyyli ja lajikirjo on kasvanut vuosien saatossa hyvin laajaksi pitäen sisällään nykyään mm. juoksun, pyöräilyn, uinnin, hiihdon, lihaskuntoharjoittelun, tenniksen, footvolleyn ja futsalin. Hän harrastaa eri lajeja kausiluonteisesti ja aidosti rakkaudesta liikuntaan – pieni pilke silmäkulmassa.